TEK DERS/ÜÇ DERS SINAVI BAŞVURULARI BAŞLADI

Pzt, 08.Şub.2021

Sevgili Öğrencilerimiz,

Tek/Üç ders sınavı başvurunuzu Öğrenci Bilgi sistemine Giriş yaptıktan sonra "Tek Ders Başvuru" bağlantısından karşınıza gelen başarısız derslerinizi "KAYDET" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz. Sistemden başvuru yapmanız yeterlidir.

Öğrenciler birden fazla başarısız dersi olması durumunda bütün dersleri seçmek zorundadır. Aksi halde başka başarısız dersi olduğu halde sadece bir tane seçin yapan öğrencilerimizin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Tek/üç ders başvuruları için mezun durumunda olan öğrenciler staj dersi hariç lisans en az 224 önlisans en az 112 AKTS kredilik dersi almış olması gerekmektedir. Başvuru için en az 2.0 Genel Not Ortalaması şartı bulunmaktadır.

Devamsızlıktan (NA) ile başarısız olunan derslere başvuru yapılmamalıdır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Covid-19 sebebiyle tek ders sınav hakkı Pandemi Dönemine mahsus olmak üzere senatomuz tarafından üç derse yükseltilmiştir.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü

Yayın Tarihi: 08/02/2021